URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PROIECT DE DOTARE DIN FONDURI EUROPENE

12 autospeciale Ford de teren intră în dotarea Poliției de Frontieră. Provocările actuale impun un grad de dotare adecvat misiunilor complexe pe care le îndeplinește Poliția de Frontieră. Iar din această perspectivă, Poliția de Frontieră este garantul integrității frontierelor naționale și a frontierei externe a UE.

Aceste autospecialele de supraveghere care intră în dotarea structurilor teritoriale ale Poliției de Frontieră vor sprijini misiunile acestei structuri, mai ales în zonele montane de graniță greu accesibile

Cu ajutorul acestor echipamente moderne polițiștii de frontieră vor fi prezenți în acele locuri unde există vulnerabilități pentru a le contracara în mod ferm.

Cu cât crește capacitatea operațională de intervenție și nivelul de dotare a structurilor MAI, cu atât se câștigă la capitolul eficiență a misiunilor pe teren.

Poliția de Frontieră trebuie să țină pasul cu dinamica fenomenelor infracționale, cu diversificarea metodelor de acțiune și să aibă o putere de adaptare și de reacție crescute.

Îi încurajez să fie la fel de angajați în implementarea unui portofoliu consistent de proiecte de dezvoltare și modernizare a infrastructurii instituționale, precum și în efortul de creștere a gradului de dotare cu echipamente de ultimă generație. De pe urma inițiativelor și parteneriatelor orientate spre dezvoltare are de câștigat nu doar o instituție, ci România întreagă. Ucraina este o națiune europeană și România sprijină parcursul său european. Drumul lor spre marea familie europeană este unul cu sens unic! Le suntem alături pe acest drum!a declarat Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, pe rețelele de socializare.

Continue Reading
La Top