URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PROGRAMUL GRĂDINII ZOOLOGICE DIN CĂLĂRAȘI A FOST MODIFICAT

Grădina Zoologică din Călărași vine cu schimbări în ceea ce privește programul, după ce la sfârșitul lunii octombrie România a trecut la ora de iarnă. Astfel, programul instituției a fost scurtat.

Am fost nevoiți să schimbăm programul, dat fiind faptul că și ziua este mai scurtă, să spunem așa. Avem programul acum de la 09.30 la 16.00, de marți până duminică, luni este închis, am menținut ziua de luni închisă, ca și până acum”, a precizat Maria Cosmina Ilie, reprezentanta Complexului de Agrement Zoo Călărași.

De cealaltă parte, prețul biletelor a rămas la fel.

Prețul biletelor nu s-a schimbat. 10 lei de adult și cinci lei de copil, iar copiii sub cinci ani nu plătesc”, a mai precizat reprezentanta Complexului de Agrement Zoo Călărași.

Complexul de Agrement Zoo Călărași a organizat recent o activitate care s-a bucurat de participarea a mii de oameni. Pe 31 octombrie, aici a fost sărbătorit Halloween-ul, iar cei prezenți s-au putut bucura de mai multe surprize pregătite de organizatori.

A fost foarte frumoasă și în același timp foarte solicitantă pentru noi, pentru că a avut un impact pe care nu l-am estimat și nu ne așteptam să fie atât de mult interes pentru comunitatea călărășeană. Noi am crezut că o să fim în jur de 300 de oameni în noaptea respectivă, dar am fost mii de oameni aici, adică toate aleile au fost pline. A fost un eveniment făcut cu resurse puține, cu multă muncă și mult suflet și cumva cu contribuția fiecăruia dintre noi. Chiar și oamenii din comunitate au contribuit și, bineînțeles, cu sprijinul Primăriei Călărași, dar pe viitor vrem să fim mai bine pregătiți și acum știm la ce să ne așteptăm”, a mai spus Maria Cosmina Ilie.

De asemenea, conducerea instituției are în lucru un documentar despre istoria grădinii zoologice. În acest moment, se strâng materialele, urmând ca în perioada următoare să fie puse cap la cap.

Am început să strângem materiale. Vrem să facem, într-adevăr, un scurt documentar, să vedem cât de bine ne iese acesta, dar să fie bine documentat, asta ne și dorim, despre începuturile grădinii zoo, despre evenimentele importante ale grădinii, să ne ducem puțin în istorie și, bineînțeles, să facem o paralelă între ce a fost și ce este acum, deoarece grădina zoo de aici de la Călărași este un punct important pentru oraș și noi vrem să îl menținem așa, dar să vedem și evoluția. Și să îi facem pe călărășeni să conștientizeze cât de important este locul acesta pentru noi”, a concluzionat Maria Cosmina Ilie, reprezentanta Complexului de Agrement Zoo Călărași.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top