URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PROGRAM DE VOLUNTARIAT PENTRU ELEVI, LA OLTENIȚA

Elevii înmatriculați la una dintre unitățile de învățământ din municipiul Oltenița și au minimum 15 ani împliniţi în 2021 se pot înscrie în cadrul programului de voluntariat pentru anul 2022, derulat de Asociația Green Space Oltenița.

Activitatea de voluntariat este des întâlnită în rândul tinerilor din Occident, însă nu foarte populară şi în Romania. Prin urmare, îţi propunem să te implici în comunitatea din care faci parte, să acumulezi cunoştinţe şi experienţe noi care te vor ajuta pe viitor. La finalul modulului de 120 de ore, vei obţine certificatul de voluntariat care cu siguranţă va fi un atu pentru tine în procesul de admitere la anumite universităţi sau burse de studiu. Programul de voluntariat are la bază un format educaţional elaborat şi coordonat de către colega noastră, doamna profesor Voicu Adina”, au declarat reprezentanții asociației.

Programul de voluntariat se va desfăşura în perioada martie – decembrie şi prevede un număr maxim de 25 de elevi. Prioritate vor avea elevii din clasele IX-XI. În cazul în care numărul solicitanților va fi foarte mare, se va face selecție în urma unei probe care va anunțată ulterior. Data limită pentru înscrieri este 20 februarie 2022.

Elevii care vor să se înscrie în cadrul acestui program de voluntariat pot trimite până la termenul limită un e-mail pe adresa greenspace.oltenita@gmail.com sau un mesaj privat pe Facebook/ DM pe Instagram în care să menţioneze detalii precum numele şi vârsta, clasa, profilul de studiu, liceul şi numărul tău de telefon.

Aceștia vor fi anunțați de reprezentanții asociației până la finalul lunii februarie pentru a semna contractul de voluntariat.

Dacă ai întrebări sau curiozităţi cu privire la program, nu ezita să ne contactezi! Cu siguranţă îţi vei face prieteni noi şi îţi vei dezvolta abilităţile necesare unui tânăr voluntar şi responsabil! Te asigurăm că te vei distra şi vei rămâne nu numai cu nişte amintiri plăcute, dar şi cu informaţii utile pe care să le aplici pe viitor. Te aşteptăm să formăm echipa!”, au mai transmis reprezentanții Asociației Green Space Oltenița.

Continue Reading
La Top