URMĂREȘTE-NE

METEO

PROGNOZA METEO, PENTRU ACEST WEEKEND

Vremea continuă să fie însorită și sâmbătă, 14 mai. Minimele nopții se vor situa din ce în ce mai mari. Temperatura nu va coborî, în cursul zilei de vineri, sub 15 grade Celsius. Maxima zilei va fi diferită, în funcție de regiune.

În Oltenia, Banat, Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogea, se vor înregistra temperaturi cuprinse între 26 și 28 de grade Celsius. În Crișana, Transilvania, Maramureș și nordul Moldovei, temperaturile vor fi puțin mai scăzute, în jur de 21-23 de grade.

În zona de munte, valorile maxime ale zilei nu vor trece de 16 grade Celsius, cu doar 8-10 pe creste. ANM anunță ploi în această zi, la nivelul întregii țări, cu o singură excepție: Dobrogea.

Cantitățile de apă vor putea ajunge și la 15 – 20 l/mp în nordul Munteniei, sudul Moldovei, Transilvania și Meridionali. În restul țării, meteorologii anunță circa 5-10 l/mp.

Prognoza meteo duminică, 15 mai

Duminică vom avea parte de vreme frumoasă și călduroasă pe întreg teritoriul țării. ANM anunță o minimă ridicată pentru ultima zi de weekend, în jur de 16 grade Celsius. În Crișana se anunță minime de 19-20 de grade Celsius.

Pe parcursul zilei, în Banat, Muntenia, Oltenia, sudul Moldovei și Dobrogea, temperatura va urca până la 28 de grade Celsius. Pe de cealaltă parte, în Maramureș, Crișana, Transilvania și nordul Moldovei, se vor înregistra temperaturi de 23 de grade Celsius.

Ziua de duminică vine cu vreme caldă și la munte. Se vor înregistra 17-18 grade Celsius și 9-10 pe creste. Săptămâna aceasta se va încheia cu ploi, însă doar prin Dobrogea, Muntenia și zonele montante.

Sursa text: playtech.ro

Sursa foto: www.hindustantimes.com

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top