URMĂREȘTE-NE

METEO

PROGNOZĂ METEO. CUM VA FI VREMEA, ÎN URMĂTOARELE ZILE

În săptămâna 6-12 martie a.c., s-a putut observa că, în Muntenia, vremea s-a încălzit semnificativ, media regională a temperaturilor maxime fiind în creştere de la 10 la 18 grade, iar a celor minime de la -1 la 6 grade.

Potrivit meteorologilor, până pe 19 martie a.c., temperatura aerului va avea oscilații, dar valorile se vor menține peste normele perioadei. În medie, maximele vor varia între 12 și 17 grade, iar minimele între 2 și 4 grade, cu cele mai ridicate valori în jurul datei de 16 martie. Probabilitatea pentru precipitații, în general slabe cantitativ, va fi ridicată, în intervalul 12-14 martie și după data de 17 martie, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie.

La munte

Până spre sfârșitul acestei săptămâni, la munte vremea s-a încălzit, aceasta devenind mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă, iar media regională a temperaturilor maxime a fost în creștere de la 0 la 5 grade, iar a celor minime de la -7 la 0 grade. Până la data de 19 martie a.c., temperatura aerului va oscila, mai ales la valorile diurne. În medie, temperaturile maxime vor varia între 2 și 6 grade, iar cele minime între -4 și 0 grade, cu cele mai ridicate valori în jurul datei de 16 martie. Până pe 19 martie, vor fi perioade cu precipitații, iar izolat, mai ales prin acumulare, cantitățile de apă vor putea fi însemnate.

Foto: Facebook/Cu lumea-n cap prin Călărași

Continue Reading
La Top