URMĂREȘTE-NE
Daniel Boșneag

ACTUALITATE

PROFESOR DIN LEHLIU-GARĂ, ACUZAT DE AGRESIUNE SEXUALĂ LA MEDITAȚII. BĂRBATUL A FOST REȚINUT

Un profesor de matematică din Lehliu-Gară este acuzat de agresiune sexuală, după ce ar fi atins în scopuri sexuale două adolescente, de 14 și 17 ani. Agresiunea sexuală s-ar fi petrecut în timpul orelor de meditații pe care profesorul le acorda la domiciliul său, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași. Profesorul are 52 de ani și se numește Daniel Boșneag, potrivit unor surse apropiate anchetei. Aceleași surse precizează că bărbatul predă la Școala Gimnazială nr. 1 Răzvani. 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 52 de ani, bănuit de agresiune sexuală. Din cercetări a reieșit că, în luna martie a anului 2023 și în luna februarie a.c., în timpul orelor de meditație pe care le oferea la domiciliu, bărbatul ar fi atins în scop sexual două tinere, de 14 și 17 ani”, se mai arată în comunicat.

Ieri, 13 februarie, polițiștii au descins la domiciliul bărbatului. În urma perchezițiilor, oamenii legii au ridicat mai multe bunuri de interes cauzei: patru telefoane, două laptopuri, două camere video, două tablete și o cameră de supraveghere. Profesorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi, 14 februarie, va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Dosarul în acest caz este instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară.

Continue Reading
La Top