URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PROBLEMELE CU CARE SE CONFRUNTĂ CONSILIUL JUDEȚEAN AL PENSIONARILOR CĂLĂRAȘI PREZENTATE ÎN CADRUL UNEI ÎNTÂLNIRI

În data de 16 februarie 2023 o parte din membrii Consiliului Județean al Pensionarilor Călărași, coordonați de domnul Gheorghe Stoian, au fost prezenți la o întâlnire cu primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, în cadrul căruia au fost trecute în revistă problemele cu care se confruntă dumnealor iar una dintre ele se referă la gestionarea defectuoasă a deșeurilor menajere în zona blocurilor.

“Am cunoscut oameni minunați, dedicați, cetățeni responsabili ai acestei comunități. Sunt părinții și bunicii noștri care au construit acest oraș și cărora le pasă de soarta lui.

Întâlnirea pe care am avut-o cu o parte din membrii Consiliului Județean al Pensionarilor Călărași, coordonați de domnul Gheorghe Stoian, a fost de bun augur.

Am avut un dialog sincer și constructiv, în cadrul căruia am trecut în revistă problemele cu care se confruntă dumnealor iar una dintre ele se referă la gestionarea defectuoasă a deșeurilor menajere în zona blocurilor.

O problemă care, într-adevăr, dă mari bătăi de cap, multor administrații locale în țară! Dar, trebuie să găsim și soluții pentru că ne pasă.

Bunăoară, împreună cu colegii mei de la Dezvoltare am inițiat un proiect, finanțat în cadrul PNRR, care vizează accelerarea procesului de modernizare a sistemului de gestionare a deşeurilor cu accent pe colectarea separată în 5 fracţii de deşeuri, prin instalarea, pe raza municipiului, a 50 de insule ecologice digitalizate.

Proiectul a fost aprobat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Este un pas important care va contribui substanțial la rezolvarea problemelor semnalate. Sunt încântat că am alături de mine astfel de “parteneri” responsabili care doresc să trăiască împreună cu copiii și nepoții lor într-un oraș și mai curat! Profit de ocazie și le mulțumesc domnilor Nicolae Dragu și Gheorghe Stoian că au mijlocit această întâlnire, o reușită, cel puțin din punctul meu de vedere”, a declarat Marius Dulce primarul municipiului Călărași pe pagina personală de socializare.

Continue Reading
La Top