URMĂREȘTE-NE

SĂNĂTATE

Problemele de sănătate la care ești predispus în funcție de data nașterii

Deși nu este o știință exactă, numerologia este acea practică care are convingerea că întregul univers este împărțit în limbajul universal al numerelor.

În acest fel, se subliniază că există o relație mistică între numere, ființe vii, forțe fizice și spirituale. Acest instrument funcționează chiar și pentru a face predicții, de exemplu, cu privire la bolile de care ați putea suferi în timpul vieții, în funcție de data nașterii.

Să începem să adunăm.

De exemplu, dacă data de naștere a unei persoane este 22 septembrie 1997, suma ar fi: 2+2+9+1+9+9+9+9+7=39, acest număr nu este util, deoarece trebuie să fie o singură cifră, așa că vom continua să adunăm pentru a reduce. Apoi, 3+9= 12; în sfârșit, 1+2=3, acesta ar fi numărul vieții.

Numărul 1

Persoanele care au numărul 1 au energia Soarelui, așa că trebuie să fie atente la circulația sângelui, pentru că Soarele este guvernat de mișcare. Ar trebui să evite situațiile în care dorm puțin, să consume multă energie și să fie stresate, pentru că aceste lucruri pot provoca ravagii, cum ar fi tensiunea arterială ridicată și alte probleme cardiace.

Ar trebui să învățați să vă odihniți și să mâncați mai multe fructe și legume galbene.

Numărul 2

Numărul 2 vorbește despre persoanele care au energia Lunii, care este legată de emoții, sunt susceptibile de a avea mai multe afecțiuni ale stomacului și sunt predispuse la probleme intestinale, crampe, lipsă de somn și digestie proastă.

Recomandarea este de a lua magneziu și alte vitamine.

Numărul 3

Numărul 3 este guvernat de forța lui Marte, așa că aceste persoane sunt susceptibile de a avea probleme în a-și controla emoțiile și de a declanșa conflicte frecvente. Cel mai bine le este recomandat să facă meditație sau yoga și să încerce să mănânce mai ales fructe roșii.

Numărul 4

Fiind guvernat de Mercur, numerologia spune că persoanele aflate sub acest număr sunt persoane cu o stare de spirit schimbătoare, iar acest lucru le poate afecta relația cu oamenii și ființele din jurul lor. Recomandarea este de a merge la psihoterapie. Este important să includeți cerealele în dieta dumneavoastră.

Numărul 5

Guvernate de Jupiter, cel mai mare dușman al sănătății, persoanele cu 5 suferă de un somn neodihnitor, ceea ce provoacă dureri de cap severe, cum ar fi migrenele. Recomandarea este să reduceți stresul și să creșteți orele de odihnă. Corpul tău îți va mulțumi pentru asta.

Numărul 6

Aveți energia lui Venus, așa că este posibil să dezvoltați probleme pulmonare și o sensibilitate sporită. Cel mai bine este să evitați să stați în casă ore întregi. În schimb, ar trebui să încercați să vizitați spațiile în aer liber și să evitați cu orice preț țigările.

Numărul 7

Numărul 7, guvernat de Saturn, prevestește probleme de tensiune nervoasă și piele uscată. Vă recomandăm să aveți grijă de pielea dumneavoastră și să evitați expunerea excesivă la soare. Dacă aveți acest număr, includeți în alimentația dumneavoastră: carne, ciuperci, mere, lămâi sau pere.

Numărul 8

Persoanele cu acest număr au energia lui Uranus, așa că este posibil să aibă probleme cu ficatul sau cu vezica biliară. De asemenea, aceștia au tendința de a fi depresivi. În cazul femeilor, este foarte probabil ca acestea să dezvolte afecțiuni legate de organele genitale și de sistemul reproducător.

Recomandarea este de a mânca cât mai multe legume verzi, ceai negru și pește. De asemenea, ar trebui să optați pentru odihnă și un ritm zilnic echilibrat.

Numărul 9

Neptun este planeta guvernatoare a acestui număr și înseamnă că ai o anumită tendință la alergii, imunitate redusă, temperatură corporală ridicată.

Nu ar trebui să consumați alimente grase, în schimb ar trebui să încercați să consumați următoarele: fructe de mare, ulei de măsline, pește, lămâi și fructe exotice.

Deci, acum știi mesajul numerologic despre sănătatea ta. Țineți cont de recomandări și urmați o dietă sănătoasă și echilibrată.

Sursa: doctorulzilei.ro

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top