URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PRINȘI DE POLIȚIA LOCALĂ DUPĂ CE AU SPART UN APARAT DE CAFEA

Doi tineri minori din municipiul Călărași, au fost surprinși de agenții din cadrul poliției locale la scurt timp după ce au furat și distrus un aparat de cafea de pe strada Ion Heliade Rădulescu din municipiul Călărași.

S-a întâmplat în cursul serii de sâmbătă, 4 februarie, aproape de miezul nopții.  În timp ce se deplasau pe strada Ion Heliade Rădulescu, un echipaj de poliție a observat prezența suspectă a doi tineri care prezentau un comportament agitat în prezența autospecialei de intervenție.

Cunoscând faptul că în zonă au exista mai multe spargeri ale diferitelor obiective, de la mașini până la aparate de cafea sau alte spețe, polițiștii au procedat la legitimarea persoanelor și verificarea zonei. În timpul verificărilor, agenții au depistat un aparat de cafea spart, cutia cu banii colectați fiind sustrasă.

După câteva minute de cercetat, polițiștii au găsit dispozitivul de colectare a banilor aruncat la baza unui copac, aproape de zona unde minorii acționaseră. Ghinionul făptașilor s-a adâncit în momentul în care proprietarul magazinului auzit zarvă și a ieșit la poartă, spunându-le polițiștilor că în urmă cu doar câteva seri, aparatul de cafea a mai fost spart, însă evenimentul nu a fost anunțat.

Cei doi tineri sunt bănuiţi de săvârşirea mai multor infracțiuni de furt calificat. Au fost reținuți în cursul nopții trecute și conduși la sediul Poliției pentru audieri.

Continue Reading
La Top