URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PRINSĂ ÎN FLAGRANT ȘI REȚINUTĂ DE POLIȚIȘTII CAPITALEI IMEDIAT DUPĂ SĂVÂRȘIREA INFRACȚIUNII DE FURT CALIFICAT

Ieri, 18 august a.c., polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București -Secția 8 au reținut o femeie, în vârstă de 36 de ani, bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 18 august 2023, în jurul orei 05.20, polițiști din cadrul Secţiei 8, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, din interiorul unei societăti comerciale, din Sectorul 2, ar fi fost sustrase mai multe ghivece de flori și flori, prejudiciul fiind estimat la 10.000 de lei.

La fața locului s-au deplasat de urgență echipajele de poliție, o femeie fiind prinsă în flagrant, imediat după săvârșirea faptei, aceasta fiind depistată pe o stradă din proximitate.

Cea în cauză a fost imobilizată și condusă la audieri, în vederea stabilirii situației de fapt.

Din cercetări, s-a reținut faptul că, femeia ar fi forțat ușa de acces a florăriei, de unde ar fi sustras mai multe aranjamente florale și ghivece, pe care le-ar fi transportat cu două cărucioare, aparținând aceleiași societăți.

În baza probatoriului administrat, aceasta a fost reţinută ieri, pentru 24 de ore, iar în cursul aceleiași zile, față de femeie a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

De asemenea, au fost găsite și bunurile pe care bănuita le-ar fi sustras, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Cercetările sunt continuate de către Sectia 8 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat.

Continue Reading
La Top