URMĂREȘTE-NE

OPINIE

“PRIN MALDĂRUL DE GUNOAIE, CEVA ATRAGE- SCAUNUL PREFECTULUI”. LOVITURĂ DURĂ PENTRU PREFECTUL CĂLĂRAȘIULUI.

Îi sunt zilele la prefectură numărate lui Valentin Barbu? Asta rămâne de văzut. Cert este că deciziile de astăzi par să zguduie puternic poziția unuia dintre cei mai contestați prefecți din ultimii 10 ani. După ce a aflat astăzi că-l va pierde pe liberalul Nicolae Dumitru din dreapta sa, Valentin Barbu continuă să primească lovitură după lovitură. Administratorul public al municipiului Călărași, a taxat dur setea de putere a liberalilor din orașul de la malul Borcei într-o postare acidă pe Facebook.

Palatul Administrativ al județului Călărași, o capodoperă arhitecturală lăsată în paragină ani buni, până acum.

“Palatul Administrativ al județului Călărași arată deplorabil. Nu ieri sau de azi. De peste 30 de ani. După Revoluția din 1989, doar câțiva ani și-a mai păstrat din strălucire. Prin maldărul de gunoaie, ferestre sparte, elemente arhitecturale unice și valoroase, dar distruse, ceva atrage: scaunul prefectului. Și cele două ale subprefecților. Râvnite de unii și ținute cu dinții de alții. Astăzi PSD Călărași a anunțat că își va instala doi subprefecți. Virgiliu Diaconu, fost secretar al organizației social-democrate călărășene, membru activ, și Eugen Ilie, tânăr “crescut” de PSD Călărași și cu diploma de bacalaureat la zi. Ei vin la Prefectură de mâine!” a scris Grama pe pagina sa de socializare.

Virgiliu Diaconu (dreapta) și Eugen Ilie(stânga), propunerile PSD pentru funcțiile de subprefect

Administratorul public al municipiului Călărași taxează setea de putere și adevăratele intenții ale liberalilor

“Cine pleacă? Pleacă acasă, în concediu postmaternal Niculae Dumitru, zis Altar, fost inspector șef adjunct al ITM și apropiat al deputatului Dan Motreanu. Un preaînfocat liberal care a reușit performanța de a termina facultatea înaintea liceului (un Benjamin Button de Odobescu) dar și de a-și hărțui adversarii politici, în campania de la locale.
Și bonus! Vânzător de pepeni fără dop! Ne scrie “distinsul” pe rețeaua de socializare că, probabil, îl vom vedea tot în echipa prefectului Valentin Barbu, sperând la postul de secretar general al Prefecturii. Funcție care îi vine ca mănușă după ce a terorizat juriștii din instituție, amenințându-i să conteste orice hotărâre a Consiliului Județean Călărași. Tot Niculae Dumitru m-a amenințat în timpul unei conferințe de presă chemându-mă la o “întâlnire ca băieții”,
atunci când i-am demascat în fața presei studiile făcute într-o ordine demnă de mașina timpului. Valentin Barbu rămâne! Trist…
Și odată cu domnia sa rămân orgoliile, directivele de partid, frustrările personale, neîmplinirile de candidat. Și mai rămân oamenii. Care așteaptă ca politica să se transforme peste noapte. Exact ca Pretty Woman!” a concluzionat Eduard Grama.

Valentin Barbu, gafă după gafă

Foto: atitudineadincalarasi.ro

Valentin Barbu a fost criticat dur și de presa locală după ce l-a ignorat total pe vicepremierul Sorin Grindeanu. Deși Barbu este reprezentantul guvernului în teritoriu, acesta nu a fost prezent la întâlnirea cu ministrul transporturilor care a venit la Călărași luni pentru a da startul unor lucrări importante pentru județ. Nimeni nu știe ce l-a determinat pe liberal să arate atâta înverșunare pentru vicepremierul din al cărui guvern PNL face parte. Nu este prima dată când Barbu își arată ura față de social democrați.

De Ziua Națională, prefectul s-a purtat copilărește

Prefectul județului Călărași, Valentin Barbu s-a purtat ca un copil în fața tuturor celor adunați de 1 decembrie 2021 la festivitatea de Ziua Națională a României. Deși nu era nici momentul și nici locul ca prefectul să-și manifeste ura față de adversarii politici, acesta nu s-a putut abține. În timpul festivităților care au avut loc la Monumentul Eroilor, situat în intersecția Orizont, președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță a salutat toate oficialitățile prezente la marcarea a 103 ani de la Marea Unire. Așa cum se vede în fotografiile atașate, prefectul i-a intors spatele președintelui consiliului județean fără a-i întinde mâna, ca un om politic responsabil.

Foto: canalsud.ro

Până la ora transmiterii acestei știri, prefectul Călărașiului nu a oferit un punct de vedere. Vom reveni cu amănunte.

Continue Reading
La Top