URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

PRIMIRE CĂLDUROASĂ PENTRU SEBI GHIOCA ȘI ADRIAN STER LA FUNDAȚIA CID “COPII ÎN DIFICULTATE”LA ÎNTOARCEREA DIN CONTURUL ROMÂNIEI PE BICICLETĂ

Cei doi ambasadori sportivi ai Fundației “Copii in Dificultate”, pompierul Ghioca Laurenţiu Sebastian și prietenul său Adrian Ster s-au întâlnit zilele trecute cu copiii pe care au ales să îi ajute prin proiectul lor “Conturul României pe bicicletă”.

Au avut parte de privirea curată a unor copii sinceri și de calde îmbrățișări, de bucurie și de prietenie, în forma lor pură, venite din partea unor copii cu grave probleme de sănătate si afecțiuni neurologice. Reprezentanții Fundației CID au vrut să își arate aprecierea față de ambasadorii lor sportivi și le-au oferit simbolic ConTurul României și câte o diplomă onorifică.


Cu aceeași ocazie, Sebi Ghioca și reprezentanții Fundației au discutat depre cei mici, despre problemele cu care se confruntă zi de zi, despre demararea unor noi proiecte, au vorbit despre istoricul fiecărui copil, despre boli și tratamentul acestora și ce s-ar mai putea face pentru fiecare în parte.


Și cu această ocazie, Sebi Ghioca, ne-a rugat să transmitem sincere mulțumiri tuturor celor care au sprijinit cauza acestor copii aflați în nevoie și desigur să nu uitam că încă putem să sprijinim copiii cu un simplu sms cu textul “ZILE” la 8844(2€/lună), a scris pe pagina de Facebook a ISU Călărași, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Știrbei al județului Călărași,Plutonier adjutant șef Tătăranu Ștefan-Ovidiu.

Continue Reading
La Top