URMĂREȘTE-NE
Gabriel Rădulescu

ACTUALITATE

PRIMĂRIA INDEPENDENȚA A REUȘIT ANULAREA UNEI AMENZI PRIMITE DIN PARTEA GĂRZII DE MEDIU. PRIMARUL: „AM REPREZENTAT INSTITUȚIA SINGUR. FĂRĂ AVOCAT”

În urmă cu aproape patru luni, pe 17 octombrie 2023, reprezentanții Gărzii de Mediu au efectuat un control tematic în localtitatea Independența. În urma acestui control, comisarii Gărzii au aplicat o amendă Primăriei Indendența, pentru presupuse nereguli. Primarul localității, Gabriel Rădulescu, a atacat însă în instanță sancțiunea, iar astăzi, la primul termen de judecată, Judecătoria Călărași a decis anularea amenzii.

Decizia nu este însă definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile.

Minuta judecătorească, Primăria Indepedența - Garda de Mediu

Minuta judecătorească, Primăria Indepedența – Garda de Mediu

Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, primarul comunei Independeța, Gabriel Rădulescu, s-a arătat bucuros de decizia instanței, mai ales că, spune acesta, a reprezentat singur Primăria în instanță, fără avocat.

În data de 17.10.2023 a existat un control tematic al Gărzii de Mediu la primăria Independența. În urma acestui control a existat o sancțiune cu amendă. Am considerat acea sancțiune nedreaptă și am contestat-o la Judecătoria Călărași. Astăzi dimineață am avut termenul de judecată. Am reprezentat instituția pe care o conduc în fața instanței de judecată singur. Fără avocat! Și am câștigat în fața unui jurist cu experiență”, a scris Gabriel Rădulescu, primarul comunei Independența, pe o rețea de socializare.

 

Continue Reading
La Top