URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

PRIMARUL COMUNEI ROSEȚI, NICOLAE RÂJNOVEANU, PLANURI PENTRU UN NOU MANDAT

Mai sunt câteva luni până la alegerile locale, iar primarii din județ încep să facă bilanțul mandatului care stă să se încheie. Printre ei se numără și edilul comunei Roseți, Nicolae Râjnoveanu, care a vorbit pentru Canal Sud despre ultimii patru ani de mandat. Acesta spune că proiectul cu care se mândrește cel mai mult este cel al acordării a peste 200 de locuri de casă pentru tinerii căsătoriți.

La ora actuală, din 224 de locuri de casă ce aparțin acestui PUZ, am reușit să dăm 123 de locuri de casă. Sunt 12 locuințe începute deja și două sunt chiar la nivel de finisaj. Pe această suprafață, tinerii vor avea toate utilitățile: apă, tramă stradală modernizată și lumină”, a declarat Nicolae Râjnoveanu, primarul comunei Roseți.

Totodată, primarul a mai precizat că tinerii care își vor construi casă în acel loc vor beneficia și de canalizare, asta pentru că Primăria are în derulare un proiect de extindere a rețelei deja existente.

Rezolvăm problema aceasta prin acest proiect pe care îl avem în execuție la ora actuală. Acoperim aproape 90% din numărul total de locuințe. Deci vom avea canalizare pentru aproape 85% din suprafața construibilă a localității”, a mai spus edilul.

Primarul Nicolae Râjnoveanu și-a anunțat deja candidatura pentru un nou mandat și spune că are deja în plan un proiect pe care vrea să îl ducă la bun sfârșit în următorii patru ani.

Proiectul meu de suflet este execuția rețelei de gaze naturale în comuna Roseți. La ora actuală avem încheiat contractul cu distribuitorul și s-a terminat licitația pentru proiectare și execuție. Am așteptat perioada în care se putea depune contestație. Au participat două grupări. Sperăm să fie bine. Suntem pe linia cea bună”, a declarat primarul Nicolae Râjnoveanu.

Edilul a mai anunțat că Primăria comunei Roseți are în plan realizarea unei sistem cu panouri fotovoltaice, a unei platforme de gunoi, dar și transformarea Străzii Largi într-un bulevard.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top