URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PRIMARUL COMUNEI NANA A RĂSPUNS APELULUI UMANITAR PENTRU POPORUL TURC

Crucea Roșie Călărași a organizat o nouă campanie umanitară. În trecut, autoritățile au dat o mână de ajutor celor din Ucraina. Acum, o campania de colectare, care a început pe 13 Februarie , este făcută pentru poporul turc.

În urma marelui dezastru din Turcia și Siria în semn de solidaritate cu poporul turc, primarul Comunei Nana, Gheorghe Dobre a răspuns apelului umanitar. Acesta s-a prezentat la sediul Crucii Roșii din Călărași cu pături și alimente neperisabile.

Împreună cu echipa din Primărie am considerat că facem un lucru bun în ceea ce privește acest ajutor. Nu dorim vreodată să fim într-o situație similară iar pentru că suntem oameni cu suflet și responsabili cu familii, prin colaborarea noastră cu Crucea Roșie Călărași, o colaborare de câțiva ani, ne-am făcut și ne facem datoria ca de fiecare dată să fim alături de cei aflați în nevoie”, a declarat pentru Canal Sud, Gheorghe Dobre, Primarul comunei Nana.

Nu pot decât să îi mulțumesc și să îl laud pe domnul Primar și pe echipa acestuia pentru că de fiecare dată au fost primii care au răspuns la toate apelurile noastre”, a declarat Aura Giurcă, directoarea Crucii Roșii – filiala Călărași.

De luni, 13 februarie, sediul Crucii Roșii Călărași a fost transformat în PUNCT UMANITAR . Aici puteți dona :
• alimente neperisabile ( faină, mălai, orez, zahăr, ulei, conserve, supe instant, dulciuri).
• îmbracaminte pentru toate vârstele și mărimile, groase, de iarnă.
• pături, pilote, lenjerii noi, nu second hand;
• scutece adulți și copii;
• produse de igienă personală ( pastă de dinți, periuțe, șampoane, săpunuri, dezinfectanți mâini, etc ).
Bani se pot dona în contul Crucii Roșii Române, la .

Continue Reading
La Top