URMĂREȘTE-NE

SPORT

PRIMĂRIA FUNDENI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV GLORIA FUNDENI PENTRU DEZVOLTAREA ECHIPEI DE JUNIORI

Primăria Fundeni susține Clubul Sportiv Gloria Fundeni în dezvoltarea echipei de juniori
În data de 22 aprilie și 29 aprilie, Clubul Sportiv Gloria Fundeni a organizat două preselecții pentru jucătorii de fotbal cu vârste cuprinse între 10 și 19 ani. Aceste preselecții au reprezentat o oportunitate valoroasă pentru tinerii fotbaliști de a-și arăta abilitățile și talentul în fața antrenorilor și observatorilor calificați ai clubului.
Primarul, Gheorghiță Cărtușanu, alături de Consiliul Local al comunei Fundeni, a recunoscut importanța sportului și impactul pozitiv pe care îl poate avea asupra comunității.
Implicarea Primarului și a Consiliului Local în susținerea sportului reprezintă un angajament ferm față de dezvoltarea talentelor locale și promovarea unui stil de viață sănătos în rândul tinerilor.

“Prin astfel de inițiative, se creează oportunități pentru tinerii fotbaliști de a se implica în activități sportive și de a-și dezvolta abilitățile într-un mediu profesionist și dedicate” a declarat Gheorghiță Cărtușanu.

Primăria Fundeni își exprimă recunoștința față de Clubul Sportiv Gloria Fundeni pentru munca lor dedicată și determinarea de a forma o echipă de juniori puternică. Împreună, ne străduim să oferim oportunități sportive de calitate și să promovăm valorile pozitive ale sportului în comunitatea noastră.
Continuăm să susținem eforturile Clubului Sportiv Gloria Fundeni și așteptăm cu nerăbdare să vedem talentul și succesul tinerilor fotbaliști în competițiile viitoare”, se arată într-un comunicat al Primăriei Fundeni.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top