URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

PRIMĂRIA CĂLĂRAȘI AMENAJEAZĂ O NOUĂ PARCARE DE REȘEDINȚĂ. AFLĂ UNDE

Primăria Municipiului Călărași va amenaja o parcare de reședință în spatele Policlinicii Nr. 2. Edilul Marius Dulce și reprezentanții instituției au fost la fața locului, săptămâna trecută, pentru a pune totul la punct în vederea demarării lucrărilor de amenajare a parcărilor.

O parte din teren se află în administrarea Consiliului Judeţean Călărași şi, în acest sens, se vor întreprinde toate diligenţele pentru ca primăria să îl preia în administrare. Tot în perimetrul din spatele Policlinicii Nr. 2, UAT Călărași are în vedere şi construirea unui loc de recreere.

Deţinătorii garajelor de tip Prefab vor fi înştiinţaţi în timp util să le ridice, întrucât în perioada următoare vor demara lucrările de amenajare a parcării de reşedinţă, care ar putea cuprinde în jur de 50-70 de locuri.

“Așa cum am spus, de fiecare dată, identificăm locurile unde putem să facem parcări, pentru că cerințele sunt foarte mari. O să transformăm tot acest loc (n.r. perimetrul din spatele Policlinicii Nr. 2) în parcări de reședință. O să să ridice garajele și o să lucrăm, în termen de două luni, din momentul acesta (n.r. 18 februarie a.c.). (…) Între timp, o să încercăm să lucrăm la canalizarea pluvială. În momentul în care ne va preda Consiliul Județean partea de teren, ori extindem parcarea, ori creăm un loc de recreere. La momentul respectiv, vom decide ce vom face cu acest loc”, a declarat primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

Continue Reading
La Top