URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PRIMA ZI DE ANIVERSARE A ZILELOR MUNICIPIULUI CĂLĂRAȘI

Călărași, un oraș cu o istorie bogată și o tradiție îndelungată, sărbătorește în acest sfârșit de săptămână Zilele Municipiului Călărași, cu ocazia marcării a 428 ani de la atestarea documentară și a 190 de ani de la momentul în care orașul a devenit reședința de județ.

Această aniversare specială oferă tuturor locuitorilor din Călărași o ocazie deosebită de a sărbători împreună realizările lor colective și unitatea care îi leagă de atâtea secole în câmpia României. Orașul continuă să se dezvolte într-un ritm alert, iar Călărașiul modern reușește să îmbine tradiția cu noul într-un mod armonios.

De la comunitatea locală la liderii orașului, de la artiști la profesori, fiecare locuitor al Călărașiului a avut un rol esențial în construirea identității unice a acestui municipiu. Acum, toți sunt chemați să se implice în modelarea viitorului orașului.

Prima zi a festivalului, care a avut loc pe 22 septembrie, a adus pe scena principală artiști de marcă precum Catinca Leu, Cătălina Tudorache, Mariana Ionescu Capitanescu, Greek 4U și celebrul Florin Ristei. Evenimentul a început la ora 18:00 în Parcul Dumbrava, unde zeci de călărășeni s-au adunat pentru a sărbători și a se bucura de momente artistice de excepție.

Această sărbătoare continuă și mâine, 23 septembrie, oferind oportunitatea perfectă pentru locuitorii orașului să celebreze împreună și să se distreze.

Continue Reading
La Top