URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PRIMA NOAPTE A DRUMARILOR ÎN TEREN, FĂRĂ EVENIMENTE

Se întâmplă în județul Călărași unde flota de utilaje şi autospeciale aparţinând SC Drumuri și Poduri este pregătită pentru sezonul rece.

Azi noapte, drumarii au acționat cu material antiderapant în toate zonele unde s-a așternut zăpada.

“A nins ușor și nu am întâmpinat probleme. Noi suntem pregătiți pentru ceea ce va urma. Iarna încă nu și-a intrat în drepturi.
Pentru deszăpezirea din sezonul 2021-2022 sunt pregătite 52 de utilaje, din care 36 aparţin societăţii noastre”, a declarat pentru CANAL SUD Marian Enciu, directorul SC DRUMURI și PODURI.

Cât privește deszăpezirea pe drumurile naționale care deservesc locuitorii județului Călărași, DRDP Constanţa are pregătite toate cele 37 de baze de deszăpezire şi puncte de sprijin. Funcționează 9 staţii de preparare soluţie lichidă de clorură de calciu şi 17 bazine de stocare soluţie lichidă de deszăpezire, 26 depozite acoperite de sare, fiind în stoc cantităţile de sare, clorură de calciu, produs ecologic prevăzute de normativul AND 525/2013, pentru această dată. 

Totodată este stabilit și programul comun de măsuri între DRDP Constanţa şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie, prin Direcţia Rutieră. 

Continue Reading
La Top