URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PRIMA MISIUNE A POMPIERILOR ROMÂNI ÎN FRANȚA

Prima misiune a modului național de stins incendii, în Franța.

19 dintre cei 77 de pompieri militari români dislocați în Franța, cu 4 autospeciale de stingere, au derulat prima misiune în zona Quartier Le Frayot, din Sud-Vestul Franței.

Misiunile executate de către personalul modulului RO-GFFF-V au constat în limitarea propagării incendiului la clădirile de locuit, menținerea unei linii de protecție între frontul incendiului și zona neafectată, precum și lichidarea focarelor ascunse, pe o suprafață de aproximativ 2,5 km2.

Capacitatea de 10.000 l a mijloacelor tehnice utilizate a oferit eficiență sporită misiunilor, continuitate în intervenție și acoperirea în cele mai bune condiții a suprafeței afectate de incendii.

Începând cu ora 21:10, tot personalul modulului a ajuns în baza de operații.

Tabăra pompierilor militari români a fost instalată în localitatea Hostens, departamentul Gironde, unde este și Punctul de Comandă al omologilor francezi.Info background: Misiunea de sprijin pe care România o oferă autorităților franceze aflate în lupta cu #DSU #IGSU #pompierii #salvatorii #mereuladatorie, se arată într-o postare pe pagina de socializare a IGSU România.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top