URMĂREȘTE-NE

EDUCAȚIE

PRICHINDEII GRĂDINIȚEI “AMICII” AU VIZITAT DETAȘAMENTUL DE POMPIERI CĂLĂRAȘI

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi au primit, în data de 25 mai 2022, cu bucurie, vizita prichindeilor de la grădiniţa “Amicii”, micii vizitatori având vârste cuprinse între 4 şi 6 ani. Copilaşii au fost plăcut impresionați de vizualizarea tuturor autospecialelor de intervenţie, a accesoriilor şi a celorlalte mijloace de intervenție prezentate de pompieri.

Cei mici au avut ocazia să vadă cum arată mașinile de pompieri și au fost foarte încântaţi să descopere şi cum funcționează pistoalele sub presiune pentru refularea apei, folosite de pompieri pentru stingerea incendiilor.

În grupuri mici au urcat şi în nacela autoscării de 42 de metri şi, pentru bucuria lor, pompierii i-au ridicat pentru câţiva metri desaupra solului.

Pentru că 45 de copii au avut multe de întrebat, pompierii le-au oferit răspunsuri la toate curiozitățile și întrebările lor.

Scopul vizitei a fost atins: copiii au fost foarte încântați de tot ce au văzut la pompierii militari și au asistat captivați la toate demonstrațiile salvatorilor. De asemenea, s-au făcut, alături de pompieri, foarte multe fotografii si clipuri video, iar vremea frumoasă a fost un avantaj real pentru desfășurarea întregii activități cu succes.

Continue Reading
La Top