URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

PREȘEDINTELE CJ ESTE DE ACORD CU COMASAREA COMUNELOR. VASILE ILIUȚĂ: “SUNTEM O ȚARĂ DE DIRECTORI”

După statistici, putem spune că avem o țară a directorilor. Nu mai puțin de 120 de mii de cetățeni dețin funcții de conducere într-o țară în care se dorește o dezvoltare rapidă.

Acest subiect a fost abordat de Marcel Ciolacu în cadrul Consiliului Politic Național al Partidului Social Democrat, dar și de Vasile Iliuță, liderul aceleași formațiuni politice, într-o conferință de presă.

“Cu 120 de mii de posturi de directori putem umple toată Europa. Suntem o țară de directori, de conducători”, a declarat Vasile Iliuță, președintele Partidului Social-Democrat Călărași.

Este cunoscut faptul că unitățile publice au cele mai multe posturi de conducere, iar majoritatea sunt în cadrul administrației. Tocmai de aceea, la nivelul conducerii se ia în considerare o posibilă reformă administrativă.

Președintele Consiliului Județean a declarat că este de acord cu orice tip de reformă, atâta timp cât se dorește o dezvoltare rapidă a României.

“Sunt de acord cu comasarea comunelor, dar și cu desființarea Consiliului Județean pentru a avea o regiune funcțională. Dacă nu se vor lua aceste decizii, se vor cheltui toate resursele țării pe salarii și sporurile salariale și ne vom transforma într-o țară cu o dezvoltare economică mică. Dacă vrem dezvoltare rapidă, avem nevoie de aceste reforme.”, a declarat aceeași sursă menționată anterior.

În viitorul apropiat, această reformă este imposibilă din cauza răspunderii politice mari. Dacă se va ajunge la o reformă, primele vizate vor fi comunele mici.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top