URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PREMIUL TINEREȚII, ACORDAT DE CANAL SUD MEDIA, ADUCE O NOTĂ PROASPĂTĂ FESTIVALULUI FLORI DE MAI

În cadrul Festivalului Flori de Mai, o nouă distincție deosebită a fost acordată tinerelor talente care strălucesc în domeniile artistice. Premiul Tinereții, oferit de Canal Sud Media, a adus o notă proaspătă și promițătoare în acest eveniment desfășurat sub semnul tinerelor talente.

Anunțarea câștigătorilor Premiului Tinereții a avut loc într-o ceremonie specială desfășurată pe scena principală a festivalului. Atmosfera era plină de emoție și entuziasm, deoarece premiul reprezenta o recunoaștere a eforturilor și dedicării tinerilor artiști în a-și urmări pasiunea și a-și exprima creativitatea.

Trustul de presă Canal SUD a oferit pentru al doilea an consecutiv două premii speciale intitulate PREMIUL TINEREȚII.

La secțiunea Floricele de Mai concurenta Ciobanu Ana Maria Ștefania, 13 ani, (Vaslui ), a primit premiul tinereții oferit de trustul de presă Canal SUD Călărași.

Canal Sud a oferit, duminică, în ultima zi a festivalului, premiul în valoare de 1.500 de lei, tinerei talentate Ilie Barangă Andra Maria, din Constanța, recenta câștigătoare a Festivalului Internațional de Canto “Cezar Ouatu”.

“Sunt foarte fericită să fiu câștigătoarea acestui premiu, abia aștept să urc pe scena din nou.”

Prin acordarea acestui premiu, Canal Sud Media a susținut și a încurajat tinerele talente să își continue evoluția și să exploreze noi orizonturi în cariera lor artistică. Premiul Tinereții a fost un moment de încurajare și validare a eforturilor depuse de acești artiști în a-și urma pasiunea și în a-și împărtăși talentele cu publicul.

Canal Sud Media prin acordarea Premiului Tinereții, a demonstrat angajamentul său în promovarea și susținerea artiștilor emergenți. Această inițiativă nu numai că a adus o notă specială evenimentului, dar a și deschis noi oportunități pentru tinerii creatori de a-și face cunoscute talentele și a primi recunoașterea pe care o merită.

Continue Reading
La Top