URMĂREȘTE-NE

CULTURĂ

PREGĂTIRI PE ULTIMA SUTĂ DE METRI PENTRU “FLORI DE MAI”

În cadrul conferinței de presă de la Consiliul Judeţean din data de 17 mai a.c., managerul Centrului Județean de Cultură și Creație, Georgiana Teodorescu, a prezentat informații cu privire la festivalul călărășean.

Festivalul “Flori de Mai” este deja o tradiție pentru județul nostru și nu numai. Cântăreți de toate vârstele și din toată țara, nume cunoscute din România și publicul numeros se vor aduna la Călărași în perioada 25-28 mai.

Dacă până în prezent festivalul s-a desfășurat pe esplanada Consiliului Județean, anul acesta călărășenii vor ajunge pe stadionul “Ion Comșa”.

Pentru buna desfășurare a festivalului în noua locație, Centrul Județean de Cultură și Creație a încheiat un contract de parteneriat cu o societate, care va veni în sprijinul organizatorilor.

“Anul acesta am încercat ceva nou. Este nou doar pentru Călărași deoarece se practica în toată țara. Nu suntem familiari cu noua locație, am încheiat un contract de parteneriat cu o societate care ne ajută pe partea de organizare a comercianților și care va aduce și o serie de beneficii Centrului Județean de Cultură și Creație. Această firmă asigură generarea și racordarea comercianților la energie electrică. Tot această firmă va asigura zona de terase. Vrem o zonă curată, frumoasă și comună. Societatea ne pune la dispoziție corturi, mese și scaune, unde călărășenii vor putea servi masa într-o zonă comună”, a declarat Georgiana Teodorescu, managerul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Pentru buna desfășurare a festivalului, accesul este strict pietonal și se va face la intrarea de pe strada Tudor Vladimirescu.

Anul acesta, pe scena de la Călărași, va urca Smiley, Iuliana Beregoi, The Motans și Loredana Groza. Organizatorii evenimentului se așteaptă la prezența a aproximativ 10.000 de persoane.

Bugetul pentru festivalul care a pus numele judetului pe harta României este de 1.4 milioane de lei.

Continue Reading
La Top