URMĂREȘTE-NE

EXCLUSIV

PREFECTUL JUDEȚULUI CĂLĂRAȘI, ATITUDINE NEPOTRIVITĂ ÎN RELAȚIA CU PRESA

Comportamentul prefectului județului Călărași, Valentin Barbu, în relația cu presa locală, lasă de dorit. Astăzi, 31 ianuarie 2022, l-am contactat pe acesta pentru a-l întreba dacă a delegat atribuțiile celor doi noi subprefecți, Eugen Ilie și Virgiliu Diaconu, în condițiile în care cei doi din urmă au depus jurământul la data de 13 ianuarie. El ne-a precizat că atribuțiile celor doi au fost predate, însă ne-a rugat să ne adresăm purtătorului de cuvânt pentru a intra în posesia acestora. Întrebat dacă poate să ni le furnizeze prin telefon (că doar reprezentantul Guvernului în teritoriu trebuie să însărcineze subprefecții), acesta ne-a închis telefonul în nas. Apreciem, totuși, că ne-a urat o zi bună înainte de a sfârși apelul telefonic.

Au fost predate (n.r. atribuțiile), dar eu v-aș ruga să vă adresați purtătorului de cuvânt al Instituției Prefectului. Solicitați purtătorului de cuvânt și veți primi atribuțiile, conform prevederilor legale. Nu sunt atribuții nici în minus, nici în plus”, ne-a declarat Valentin Barbu.

Nu ascundem faptul că am încercat și săptămâna trecută să îl contactăm pe reprezentantul Guvernului în teritoriu, pentru a-l întreba dacă a împărțit atribuțiile noilor săi colegi, însă fără succes, pentru că nu ne-a răspuns la telefon, dar ne-a solicitat să îi trimitem un mesaj text, lucru pe care l-am făcut. I-am scris motivul pentru care l-am sunat și l-am rugat să ne spună când putem să îl contactăm. Considerăm că am fost prea finuți cu acesta, având în vederea atitudinea sa nepotrivită unui demnitar.

Nu este prima dată când prefectul județului Călărași reacționează în acest mod vizavi de mass-media locală. Și alți colegi din presă au avut de-a face cu atitudinea sa. (Georgiana ȘERBAN)

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top