URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PREASFINȚIA SA VINCENȚIU, EPISCOPUL SLOBOZIEI ȘI CĂLĂRAȘILOR, SLUJEȘTE ASTĂZI LA CĂLĂRAȘI

Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Preasfințitul Părinte Vincețiu, se află în aceste momente la Călărași unde săvârșește, alături de un sobor de preoți, slujba Sfintei Liturgii din a doua zi de Paște, dar unde va hirotoni și un viitor preot al Protopopiatului Călărași.

La sosirea sa la Catedrala Sfânta Anastasia a fost întâmpinat de primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, care a declarat:

În aceste momente la Biserica Sfânta Mare Munceniță Anastasia are loc slujba Sfintei Liturghii din a doua zi de Paşti, oficiată de Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, înconjurat de un sobor de preoți care transmit credincioșilor prezenți bucuria Învierii lui Hristos care este bucuria intrării omului în slava şi fericirea vieţii veşnice a lui Dumnezeu.

Tot astăzi îl prăznuim pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, un adevărat model de curaj în lupta cu diavolul. Tuturor celor care-și serbează onomastica vă doresc sănătate, multe împliniri și satisfacții și asemenea celui căruia îi purtați numele să înfruntați toate încercările vieții cu credință, vitejie și încredere“.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top