URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

POMPIERUL CARE PEDALEAZĂ PENTRU COPIII CU AFECȚIUNI NEUROLOGICE CONTINUĂ CURSA PE DRUMURILE PATRIEI

Pompierul călărășean, Sebastian Ghioca, continuă cursa de 2.760 de kilometri care vor fi străbătuți cu bicicleta pentru o cauză nobilă. Acesta a ajuns ieri, 18 mai 2022, la Iași, iar astăzi se află tot pe drumurile patriei, alături de bicicleta sa. Traseul de ieri, respectiv Galați-Iași, nu a fost unul ușor. Astfel, 245 de km au fost parcurși pe o ploaie puternică, însoțită de rafale puternice ale vântului. Alături de Sebastian se află și prietenul său, Adrian Ster.

Fundația Copii în Dificultate vă invită să veniți în sprijinul copiilor vulnerabili prin participarea la Evenimentul caritabil “Conturul României pe Bicicletă”! Fiecare ciclist poate parcurge distanțe variate din traseu și are posibilitatea de a se alătura celor doi Ambasadori CID (Sebastian Laurentiu Ghioca și Adrian Ster) în orașele marcate pe harta de traseu.

Înscrierile la eveniment se pot face în calitate de: *FUNDRAISER GALANTOM, accesând link-ul https://sportiv.galantom.ro/events/view?id=1019 sau *PARTICIPANT, completând formularul https://forms.gle/jZ4t42kZXiRcr1RE7, însoțit de o donație minimă de 50 lei.

Pentru mai multe informații, puteți suna la numărul de telefon: 0763/199.972.

Urmăriți pagina de Facebook a evenimentului-Conturul României pe Bicicletă, pentru a fi la curent cu ultimele informații despre traseu, puncte de întâlnire și cauza susținută.

Continue Reading
La Top