URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

POMPIERUL CĂLĂRĂȘEAN CARE A STRĂBĂTUT ROMÂNIA PENTRU COPIII VULNERABILI S-A ÎNTORS ACASĂ

Pompierul călărășean, Sebastian Ghioca, cel care a străbătut cu bicicleta 2.760 de kilometri, pentru o cauză nobilă, s-a întors acasă, ieri, 26 mai 2022. El a făcut conturul României pe bicicletă, pentru a ajuta copiii cu afecțiuni neurologice. Acesta a fost primit, de către colegii săi din cadrul Detașamentului de pompieri, în aplauze.

Canal SUD l-a întâmpinat pe Sebi, pentru a-l întreba cum a fost pe traseu.

“A fost foarte frumos pe traseu. Am întâlnit oameni minunați, vremea a fost foarte bună. Din fericire, am luat o decizie, pe moment, să terminăm astăzi (n.r. 26 mai 2022). Am avut coleg de tură minunat. Mulțumesc tuturor celor care ne-ați susținut! Mulțumim tuturor celor care au donat pentru fundație! Copiii vă sunt recunoscători! Pentru noi, s-a încheiat acest eveniment. De mâine (n.r. 27 mai a.c.), o luăm de la capăt, cu alte proiecte. Nu au fost mulți oameni care ne-au primit pe traseu, dar cei care au făcut-o, au fost de calitate. Ne-am simțit foarte bine pe unde am poposit. Lumea a fost alături de noi. Colegii au fost alături de noi. Pe parcurs, am vizitat mai multe detașamente de pompieri. Mulțumim tuturor! A fost un efort mai mult decât susținut, dar lucrurile acestea vor trece. Picioarele încă mai duc”, ne-a precizat Sebastian Ghioca.

Vă reamintim că, în data de 16 mai, începând cu ora 08:00, Sebastian Laurențiu Ghioca și prietenul său, Adrian Ster, au plecat în misiune, pentru a efectua conturul României, în scopul sprijinirii copiilor cu afecțiuni grave de la Fundația “Copii în dificultate”.

Reacții la cald ale ambasadorului faptelor bune puteți viziona în Jurnalul Canal SUD, din această seară.

Continue Reading
La Top