URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

POMPIERII MILITARI CĂLĂRĂȘENI S-AU ALĂTURAT CAMPANIEI DE DONARE DE SÂNGE

Pompierii militari călărăşeni s-au alăturat campaniei de donare de sânge, arătându-și sprijinul necondiționat în momentele de nevoie. Conștienți de importanța crucială a donării de sânge, acești profesioniști dedicați sunt mereu gata să contribuie. “Fiecare strop de sânge donat contează şi poate salva vieţi”, afirmă aceștia, exprimându-și determinarea de a aduce ajutor în situații dificile.

Datorită rolului lor de a interveni în situații critice, pompierii militari înțeleg în mod profund suferința semenilor lor aflați în situații de pericol. Ei sunt adesea primii martori ai situațiilor extreme și înțeleg nevoia crucială de sânge pentru a salva vieți. În această notă, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Ştirbei” din județul Călărași s-au oferit voluntari să doneze sânge pentru victimele tragediei de la Crevedia.

În contextul unei scăderi a numărului de donatori în România, acest gest al pompierilor militari capătă o importanță specială. Donarea de sânge joacă un rol crucial în salvarea vieților pacienților, iar pompierii demonstrează solidaritatea lor și își asumă responsabilitatea în acest demers vital.

Statisticile arată că unul din zece pacienți din România are nevoie de sânge sau produse derivate din sânge. Prin donarea constantă de sânge, beneficiile se extind asupra sănătății donatorilor, crescând imunitatea și reducând riscul de anumite afecțiuni. Gestul pompierilor militari călărășeni în sprijinul acestei campanii merită cu siguranță apreciere și felicitări.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top