URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

POMPIERII CĂLĂRĂȘENI SPRIJINĂ REFUGIAȚII DIN UCRAINA

Pompierii militari călărășeni s-au alăturat colegilor de la ISU Tulcea pentru a acorda sprijin refugiaților din Ucraina.

Pompierii călărășeni au plecat în misiune în județul Tulcea, la vama Isaccea, pentru a fi alături de autorități în efortul conjugat de a ajuta cetățenii ucrainieni nevoiți să se refugieze de urgia războiului din țara lor.

“10 pompierii profesioniști din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Știrbei al județului Călărași cu mai multe autospeciale și echipamente specifice din dotare s-au deplasat la vama Isaccea cu un microbuz de transport persoane, un autocamion de intervenţie, un grup generator de curent electric și o ambarcaţiune SAR – Targa.

În fiecare zi colegii noștri duc la bun sfârșit misiunile încredințate de comandantul acțiunii. Transportă persoane și asigură bună desfăşurare a traficului rutier și naval.

Generatorul a fost pus în funcțiune încă din prima zi și asigură iluminatul și celelalte necesități ale taberei mobile din Isaccea. Misiunea pompierilor militari călărășeni durează 5 zile, iar ulterior aceștia sunt schimbați cu alți colegi care vin cu forțe proaspete”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectorului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Știrbei” al județului Călărași -Plutonier adjutant șef Tătăranu Ștefan-Ovidiu.

Georgiana Petre

Continue Reading
La Top