URMĂREȘTE-NE

EDUCAȚIE

POMPIERII CĂLĂRĂȘENI, ÎN VIZITĂ LA PRICHINDEII GRĂDINIȚEI “STEP BY STEP”

Prichindeii de la Grădiniţa “Step by Step” din municipiul Călăraşi au primit, cu mare bucurie, vizita pompierilor militari.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi au desfășurat, pe parcursul acestei săptămâni, o activitate de informare preventivă și de prezentare a tehnicii de intervenţie la Grădiniţa “Step by Step” din municipiul Călăraşi.

În cadrul unui parteneriat educațional elaborat cu tema ,,Focul – prieten sau dușman”, preşcolarii de la Grădiniţa “Step by Step” din Călăraşi au avut parte de o vizită din partea pompierilor, unde copilaşii au fost plăcut impresionați de vizualizarea autospecialei de intervenţie, a accesoriilor şi a celorlalte mijloace de intervenție prezentate de pompieri.

Copiii au avut ocazia să vadă cum arată o mașină de pompieri și au fost foarte încântaţi să descopere şi cum funcționează pisloalele sub presiune pentru refularea apei, folosite de pompieri pentru stingerea incendiilor.

Pompierii le-au oferit răspunsuri la toate curiozitățile și întrebările copiilor, acest lucru fiind în fapt scopul parteneriatului încheiat între pompieri şi Grădiniţa “Step by Step” din Călăraşi.

Au participat la această activitate pompieri militari cu tehnică de intervenţie de la Garda de Intervenţie nr.1 a Detaşamentului Călăraşi.

Scopul vizitei a fost atins: copiii au fost foarte încântați de prezența pompierilor militari și au asistat captivați la toate demonstrațiile salvatorilor.

De asemenea, s-au făcut alături de pompieri foarte multe fotografii si clipuri video, iar vremea frumoasă a fost un avantaj real pentru desfășurarea întregii activități cu succes.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top