URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

POMPIERII CĂLĂRĂȘENI AU OBȚINUT LOCUL I LA ETAPA FINALĂ DE FOTBAL/TENIS “CUPA ASPR” CATEGORIA DUBLU

Cei ma buni din România. Echipa pompierilor călărășeni a obținut locul I la etapa finală de fotbal tenis “Cupa ASPR”, categoria dublu În perioada 3-5 august 2022, în municipiul Deva, județul Hunedoara, a avut loc etapa finală “Cupa A.S.P.R.” la fotbal-tenis, ediția 2022. La această competiție organizată de A.S.P.R. și I.S.U Hunedoara au participat 37 de concurenți din 13 unități subordonate ale IGSU.

ISU Călărași a fost reprezentat de către: plutonier adjutant șef Avram Mădălin, plutonier adjutant Dode Ionel și plutonier adjutant Boncotă Daniel.

În urma unor meciuri aprig disputate, echipa pompierilor militari călărășeni a obținut locul întâi la categoria dublu, devansând echipe puternice, cu tradiție.

Echipa călărășeană compusă din Avram Mădălin și Dode Ionel, a reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, fiind recompensată de către organizatori cu diplome, medalii, cupă și premii, cât și desigur, cu tricourile de campioni. Felicitări colegilor noștri! Purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Știrbei al județului Călărași, Plutonier adjutant șef Tătăranu Ștefan-Ovidiu

Continue Reading
La Top