URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

POMPIERII AU PREZENTAT AUTOSPECIALELE DE INTERVENȚIE LA LICEUL TEHNOLOGIC DE TRANSPORTURI AUTO CĂLĂRAȘI

Astăzi, 18 mai a.c., în baza protocolului de colaborare încheiat între ISU “Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi şi Liceul Tehnologic de Transporturi Auto, pompierii militari au prezentat elevilor şi cadrelor didactice din această unitate de învăţământ echipamentele şi autospecialele de intervenţie utilizate în misiunile zilnice, dar şi procedurile utilizate pentru acordarea primului ajutor.

Pompierii militari călărășeni au fost invitaţi să participe alături de colegii de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie la prezentarea ofertei educaţionale a acestei unităţi de învăţământ. Pompierii au desfăşurat cu prilejul Zilei Liceului Tehnologic de Transporturi Auto din municipiul Călăraşi mai multe activităţi de informare preventivă şi de prezentare a tehnicii de intervenţie.

Cu acelaşi prilej la această activitate au fost invitaţi şi câţiva împătimiţi ai motoarelor, care şi-au prezentat motocicletele.

Elevilor le-au fost prezentate și autospecialele din dotarea pompierilor, în special pe acelea destinate stingerii incendiilor şi acordării primului ajutor.

Sursa: ISU Călărași

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top