URMĂREȘTE-NE

CORONAVIRUS

POLIȚIȘTII, ÎN MISIUNE PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII COVID-19

Continuă acțiunile desfășurate de personalul MAI, la nivelul județului Călărași, în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2.

În data de 26 decembrie a.c., forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 59 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 668 de obiective de interes, totodată, fiind legitimate 1.814 persoane.

Acțiunile au vizat și controlul mijloacelor de transport persoane, polițiștii verificând 371 astfel de autovehicule pentru a se asigura că sunt respectate regulile privind circulația pe drumurile publice, dar și măsurile de protecție sanitară

Pentru neregulile descoperite, respectiv pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale.

În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor Poliției Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății cetățenilor.

Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

Inpsectoratul de Poliție Județean Călărași recomandă tuturor cetățenilor să păstreze distanța fizică și să nu se expună riscului îmbolnăvirii.

Foto: Facebook/ Poliția Română

Continue Reading
La Top