URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

POLIȚIȘTII CĂLĂRĂȘENI, LA DATORIE DE REVELION ȘI ÎN PRIMELE ZILE ALE ANULUI

Polițiștii au fost la datorie și în noaptea de Revelion, pentru ca cetățenii județului Călărași să petreacă în siguranță acest eveniment. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași, Bianca Ghiveci, aproximativ 400 de polițiști călărășeni s-au aflat la datorie în weekendul dintre ani, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente majore cu impact asupra siguranței publice.

Pe parcursul celor trei zile, au fost organizate peste 32 de acțiuni, polițiștii au intervenit la 164 de evenimente sesizate prin 112, au aplicat peste 150 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 86.360 de lei și au fost constatate peste 41 de infracțiuni.

Polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind amplasate radare pe principalele artere rutiere din județ. Au fost depistați conducători auto care nu au respectat regulile de circulație, fiind constate 6 infracțiuni la regimul rutier, iar în urma abaterilor constatate, au fost reținute 20 de permise de conducere.
De asemenea s-a acționat și pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, polițiștii au verificat 146 de societăți comerciale, peste 2.200 obiective de interes și 4.019 persoane, fiind aplicate sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.000 lei.

IPJ Călărași face un nou apel către cetățeni să respecte, în continuare, măsurile de protecție sanitară pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2. (Georgiana Petre)

Continue Reading
La Top