URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

POLIȚIȘTII CĂLĂRĂȘENI AU ORGANIZAT SESIUNI DE INFORMARE ÎN ȘCOLI

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară și Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au organizat sesiuni de informare cu elevii din cadrul Colegiului Agricol „Sandu Aldea” Călărași. Elevii au aflat o serie de măsuri pentru prevenirea infracțiunilor de violare a vieții private și consecințele consumului de substanțe interzise.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative au desfășurat activități în cadrul Școlii Gimnaziale Carol I Călărași. Au fost punctate teme precum importanța cazierului judiciar, delincvența juvenilă, bullying-ul și prevenirea consumului de substanțe interzise.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița au purtat discuții interactive cu elevii Colegiului „Neagoe Basarab” Oltenița. Discuţiile s-au referit la prevenirea traficului de persoane, a consumului de droguri și siguranța în mediul online.

Și polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat o activitate în cadrul Colegiului Economic Călărași. Subiectele aduse în atenția elevilor au fost referitoare la portul și utilizarea armelor de tip airsoft și ale articolelor pirotehnice.

În continuare, atenția și acțiunile polițiștilor se îndreaptă spre elevi, părinți și cadre didactice, iar pentru atingerea obiectivelor vom continua colaborarea cu alte instituții și autorități, astfel că activități de acest fel se vor derula pe întreg parcursul anului școlar.

Continue Reading
La Top