URMĂREȘTE-NE
Poliția

ACTUALITATE

POLIȚIȘTII CĂLĂRĂȘENI AU INTERVENIT LA 187 DE SESIZĂRI ALE CETĂȚENILOR

În cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității din acest weekend, polițiștii au intervenit la 187 de sesizări ale cetățenilor. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a 28 de șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier și au dispus 3 măsuri preventive.

În perioada 13-15 octombrie a.c., peste 400 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Polițiștii au intervenit la 187 de evenimente sesizate prin S.N.U.A.U. 112 și au organizat 35 de acțiuni.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 84 de infracțiuni, au fost prinse în flagrant delict 14 persoane, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 3 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 457 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 120.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 16 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 28 de permise de conducere și retrase 9 certificate de înmatriculare.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top