URMĂREȘTE-NE

POLITICĂ

PNL VA AVEA SECRETAR GENERAL LA PREFECTURA CĂLĂRAȘI

Funcția de secretar general în cadrul Instituției Prefectului-Judetul Călărași va fi ocupată de liberalul Emil Mușat, fost prefect, subprefect al județului și secretar al Consiliului Județean (CJ). Conform declaratiilor președintelui social-democraților călărășeni, Vasile Iliuță, candidatul propus pentru această funcție trebuia să fie absolvent al Institutului National de Administrație, iar Mușat ar fi fost singurul care îndeplinea această cerință.

“Am rezolvat și problema Prefecturii. Guvernul, prin Ministerul de Interne, ne-a transmis că este obligatoriu ca funcționarul public care vrea să ocupe o funcție așa de înaltă să aibă pregătire la Institutul Național de Administrație. Și atunci, (…) singurul care îndeplinea această cerință a fost Emil Mușat, fostul secretar general al Consiliului Județean. Și Partidul Național Liberal a fost de acord cu el. Am cedat funcția către PNL, iar Partidul Național Liberal a dorit să ne ofere o funcție de director adjunct la Direcția Județeană de Finanțe. Director adjunct va fi Georgică Ștefan, care deja este pe funcție, domnia sa urmând să devină membru PSD”, a declarat Vasile Iliuță, în cadrul conferinței de presă a PSD Călărași, derulată la data de 12 mai 2022.

Vă reamintim că, în luna martie a acestui an, liderul Organizației Județene a PSD Călărași, Vasile Iliuță, afirma că, în urma protocolului Coaliției de guvernare, dar și în urma negocierilor cu liderul PNL Călărași, Ciprian Pandea, s-ar fi stabilit că funcția de secretar general al Prefecturii Călărași ar fi urmat să fie ocupată de social-democratul Aurel Paraschiv, actual secretar al CJ.

Continue Reading
La Top