URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PLUTONIER ADJUNCT ȘEF CODRICI DANIEL A IEȘIT LA PENSIE ÎN APLAUZELE COLEGILOR


După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul de foc al armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plt. adj. șef Codrici Daniel a ieșit la pensie în aplauzele tuturor colegilor săi de serviciu din Secţia Dragalina.


Pe platoul din faţa Secţiei Dragalina, pompierii au strâns mâna unuia dintre colegii lor de arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă alături de cei dragi lui.
Colonel Păduraru Adrian Iulian – Inspector șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi l-a felicitat pe colegul nostru aflat la finalul carierei militare, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității noastre şi i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.
Și noi, colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi dorim camaradului nostru, Codrici Daniel, să aibă parte de multă sănătate, de liniște în familie și de pensie cât mai lungă.

Continue Reading
La Top