URMĂREȘTE-NE

SĂNĂTATE

PLAN DE ACȚIUNE COMUN PENTRU EVALUAREA ȘI DEZVOLTAREA SERVICIILOR LOCALE PENTRU ÎNGRIJIREA PACIENȚILOR ONCOLOGICI ÎN JUDEȚUL CĂLĂRAȘI

Vineri, 27 Ianuarie 2023, Asociația Pacienților Oncologici Călărași, în parteneriat cu Asociația Crest, a implementat  proiectul cu titlul “Dezvoltarea serviciilor locale de îngrijire a pacienților oncologici în județul  Călărași”.


Obiectivul general al proiectului a fost dezvoltarea serviciilor locale de îngrijire a pacienților oncologici în județul Călărași prin creșterea  capacității  organizațiilor societății civile de a-și îmbunătății rolul în prioritizarea, elaborarea și implementarea politicilor publice de dezvoltare locală.

În cadrul proiectului, susținut la Primăria Municipiului Călărași  a avut  loc prima întâlnire de lucru în vederea elaborării unui plan de acțiune comun pentru evaluarea și dezvoltarea serviciilor locale pentru îngrijirea pacienților oncologici în județul Călărași.

Astăzi Asociația Pacienților Oncologici în parteneriat cu Asociația Crest, dezvoltă la nivelul Regiunii Sud-Muntenia un proiect privind dezvoltarea serviciilor de îngrijire a pacienților oncologici. Prin acest proiect ne propunem să armonizăm niște standarde de calitate privind îngrijirea acestora. Alături de mine am o echipă extraordinară, Dr.Veleșcu Silvia- medic oncolog, Dr Cazamer Andreea- sociolog, Alina Comănescu este navigator oncologic, unul dintre cei mai importanți navigatori din România. Întâlnirea noastră are ca scop legătura dintre instituțiile publice și ONG-uri, toți avem nevoie de toți pentru a avea grijă de pacienții oncologici din județul nostru”, a declarat pentru Canal Sud, Elena Nicolache – manager de proiect.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top