URMĂREȘTE-NE

TIMP LIBER

PIZZERIA “LA TROIA” – GUST ȘI PASIUNE

Dacă te-ai plictisit de rețetele clasice și vrei să încerci o pizza deosebită, încearcă Pizzeria “La Troia”.

Timp de 10 ani a locuit în Spania, unde și-a făcut “ucenicia”, apoi alți 6 ani de experiență a dobândit-o în Austria făcând și o școală de bucătari în Viena. Așa a început drumul lui Cătălin Mihaiu- managerul Pizzeriei “La Troia”.

Cel mai mult m-am perfecționat acasă, unde am învățat din propriile greșeli.

În încercarea de a satisface dorințele pofticioase ale călărășenilor în materie de pizza a luat naștere în anul 2019 Pizzeria “La Troia”.
La acea dată locația era una mai mică dar anul acesta, mai exact din data de 13 Aprilie 2023, Pizzeria “La Troia” s-a mutat în casă nouă, pe Bulevadul Republicii nr.80, Călărași.
Pizzeria “La Troia” dispune acum de o terasă unde clienții se pot relaxa și savura o cafea iar meniul este mai bogat cu 16 sortimente de pizza.

“ Pe parcurs vom adăuga în meniu salate și antipaste. Ne-am dorit foarte mult să avem o terasă unde oamenii să servească produsele noastre, chiar dacă ne-au felicitat de fiecare dată când ne-au călcat pragul și ne-au spus că produsele noastre sunt delicioase. Noua locație ne oferă, ocazia de a vedea omul mulțumit și putem lua din energia lor pozitivă pe care la rândul nostru și noi le-o transmitem”, a declarat Cătălin Mihaiu.

“Gustul produselor noastre a rămas neschimbat”.

Produsele noastre chiar sunt de calitate, nu facem compromisuri iar majoritatea materiei prime este importată din Italia”, a mai spus Catalin.

Programul Pizzeriei “La Troia”.


Continue Reading
La Top