URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

PISTĂ PENTRU BICICLETE ÎNTRE RASA ȘI BOGATA

Primarul comunei Grădiștea, Vasile Matei dorește să ducă la bun sfârșit un alt proiect care ar ușura traversarea drumului de către cetățeni între Rasa și Bogata.
Acesta dorește sa construiască o pistă pentru biciclete si să ilumineze public acea zonă.

“Avem un proiect deosebit, deoarece, între Rasa și Bogata, cât ține podul nu se poate circula decât pe șosea, pe DN, și e foarte periculos pentru pentru populație, pentru pietoni. Vrem să facem pe partea stângă, spre Oltenița, o pistă pentru biciclete. Să continuăm să avem pistă pentru biciclete în Bogata și în Rasa și să le unim pe amândouă.

Am vorbit cu un proiectant, un arhitect, să găsim o soluție pentru că este un teren mai deosebit, deoarece este vale. Cu o balustradă, cumva trebuie să reușim să facem această pistă pentru biciclete între Rasa și Bogata. Aici vom monta și stâlpi pentru iluminat public, iar pe partea dreaptă o să punem ceva pomi ornamentali, dar cel mai important este iluminatul public, vom pune în jur de opt stâlpi în această zonă care nu a fost niciodată iluminată”, a declarat pentru Canal Sud, Vasile Matei, primarul comunei Grădiștea.

Continue Reading
La Top