URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PETRECEREA DE “LĂSATA SECULUI”, DERANJATĂ DE GARDA DE MEDIU. A PLOUAT CU AMENZI

Săruleștiul nu se poate abține, așa că a început petrecerea de Lăsata Secului cum stie el mai bine: dând foc la cauciucuri, precizează Garda Națională de Mediu, pe o rețea de socializare.

Piromanii n-au apucat să se distreze, însă, prea mult, pentru că le-au venit la petrecere mai mulți comisari, jandarmi si polițiști decât erau ei “la masă ” și le-au cam stricat dansul în jurul focului, mai ales că în loc sa le lase un cadou, le-au lăsat mai multe amenzi.

“Acțiunile de patrulare ale comisarilor GNM CJ Călărași, reprezentanților Jandarmeriei și Poliției Călărași au vizat localitățile Sărulești Sat, Sărulești Gară, Săndulița, Gurbănești, Mănăstirea și Lehliu Sat și au vizat prevenirea incendierii cauciucurilor, având în vedere experiența anilor trecuți, în seara de Lăsata Secului. Persoanele vinovate de incendieri au fost sancționate în conformitate cu legislația de mediu în vigoare, iar acțiunile de patrulare vor continua și azi, și în zilele următoare”, a declarat Marian Borondel, comisar șef al Gărzii de Mediu Călărași.

Toate incendiile depistate în zonă au fost stinse.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top