URMĂREȘTE-NE

EVENIMENTE

PETRECERE ȘI VOIE BUNĂ DE ZIUA FEMEII, LA ALEXANDRU ODOBESCU

Astăzi, 8 martie, doamnele și domnișoarele din comuna Alexandru Odobescu au sărbătorit ziua femeii. Peste 200 de femei luat parte la evenimentul organizat de Primăria Alexandru Odobescu.

Flori, distracție și voie bună, așa poate fi descrisă atmosfera. De la domnișoare la bunici, toate doamnele prezente s-au arătat încantate de inițiativa primăriei.

Niculae Eremia, primarul comunei Alexandru Odobescu, obișnuiește să serbeze anual femeile. Mame, soții, iubite, surori, prietene, toate sunt doamne care merită să fie celebrate în fiecare zi, nu doar pe 8 martie.

“Astăzi este Ziua Internaţională a Femeii, este ziua mamelor, și ziua celei mai îndrăgite ființe de pe pământ! Urez un sincer la mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor! Avem nevoie atât noi de ele, cât și ele de noi și, de aceea, trebuie să ne sprijinim reciproc. Știm cu toții acea concepție: în spatele unui bărbat puternic se află o femeie și mai puternică. Ei bine, nu este așa. Cred că femeia nu trebuie să stea nici în spatele bărbatului, dar nici în fața lui. Aceasta trebuie să fie alături de bărbat, pentru că atunci ei devin puternici“, a declarat Niculae Eremia, primarul comunei Alexandru Odobescu.

Bineînțeles, pe lângă oficialitățile locale, la eveniment au luat parte și senatorul Ciprian Pandea, deputatul Emil Dumitru precum și reprezentatul Guvernului în teritoriu, Valentin Barbu.

Continue Reading
La Top