URMĂREȘTE-NE

EVENIMENTE

PETRECERE DE ZILE MARI, ÎN COMUNA GRĂDIȘTEA

Zi de sărbătoare, în comuna Grădiștea, din județul Călărași! În acest weekend, a fost celebrată Ziua Comunei. Evenimentul a avut loc pe  pe stadionul ,,Nelu Baraitaru” din satul Grădiștea și a fost organizat de către Primăria și Consiliul Local Grădiștea.

Locuitorii comunei s-au distrat toată ziua și toată seara, în data de 14 august 2022, alături de următorii artiști: Angela Rusu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Emilia Ghinescu, Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii și Pepe.

Totodată, șapte cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie au fost premiate de către Primăria Grădiștea.

De asemenea, în zi de sărbătoare, Centrul Cultural a primit numele regretatului maestru coregraf, Aurel Mailat.

Edilul Vasile Matei a avut invitați de seamă la manifestări: președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, deputatul PSD, Constantin Bîrcă și senatorul PSD, Nicușor Cionoiu. Aceștia au urat cetățenilor un călduros “la mulți ani”.

“Domnule primar, suntem în al doilea an (n.r. de la câștigarea alegerilor) și tot reușești să organizezi Ziua Comunei. Te felicit! Salut și eu locuitorii și le spun la mulți ani! Nu am venit singur, am venit cu echipa PSD și cu directori ai direcțiilor Consiliului Județean și ai deconcentratelor. Suntem interesați să sprijinim dezvoltarea comunei Grădiștea. Această comună este vecină cu cea unde am fost și eu primar (n.r. comuna Vîlcelele). Știu ce înseamnă să ai așteptări, în urma unor schimbări care s-au întâmplat în 2020. Suntem lângă dumneavoastră, vom dezvolta împreună comuna dumneavoastră. Reușim împreună! La mulți ani, comuna Grădiștea”, a declarat președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță.

“Aș începe prin a vă felicita, în primul rând, pe dumneavoastră, dragi cdtățeni, pentru că în 2020 ați avut curajul să alegeți ca și primar al comunei Grădiștea un gospodar, în persoana domnului Vasile Matei. Vreau să vă felicit, domnule primar, pentru faptul că ați organizat, pentru a doua oară, sărbătoarea localității Grădiștea, pentru că, după cum vedem, astăzi (n.r. 14 august) este un prilej de bucurie, de sărbătoare. Astăzi, sper să vă simțiți bine, să sărbătoriți, să fiți sănătoși. La mulți ani”, a precizat deputatul Constantin Bîrcă.

“Vreau să vă felicit, pentru că acest fiu al satului, primarul comunei Grădiștea, a reușit, în această perioadă destul de grea, să creeze această minune. Este un lucru frumos, este un lucru de care aveați nevoie. Aveți nevoie de puțină liniște, de mai multă destindere. Avem nevoie de dialog și acesta este cel mai prielnic moment. La mulți ani, tuturor oamenilor din Grădiștea”, a afirmat senatorul Nicușor Cionoiu.

Pe scenă au urcat și diverși artiști locali, care i-au încântat pe cei prezenți cu programele artistice susținute.

Seara s-a încheiat cu un superb foc de artificii.

 

 

 

 

Continue Reading
La Top