URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PESTE O SUTĂ DE POMPIERI CĂLĂRĂȘENI, AVANSAȚI ÎN GRAD

Zi festivă pentru pompierii militari călărășeni! 105 cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Știrbei” Călărași au fost avansate în grad la termen.

În data de 1 august 2022, 105 cadre militare din cadrul structurilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Știrbei al județului Călărași, dintre care 102 subofițeri și 3 ofițeri, au fost avansate la termen, primind totodată și noile grade din partea comandanților direcți.

Activitățile au fost desfășurate în conformitate cu prevederile Legii nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare și Ordinul Ministrului Afacerilor Interne nr. 177/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile militare.

Asociată cu un puternic sentiment de mândrie, dar și de datorie națională, deținerea unui grad militar denotă parcurgerea unei ierarhii stricte, prin muncă și prin sacrificii personale.

În România, gradul militar este un drept al titularului și reprezintă recunoașterea în plan social a calității de cadru militar.

 

Continue Reading
La Top