URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

PESTE 60 DE BILETE DE TRATAMENT, DISPONIBILE LA CASA DE PENSII CĂLĂRAȘI

Casa Județeană de Pensii Călărași informează că, pentru a treia serie de tratament balnear, cu dată de intrare în stațiuni în perioada 24-25 aprilie, s-au alocat 84 de bilete, în următoarele stațiuni: Amara, Bala, Căciulata, Călimănești, Covasna, Felix, Govora, Lacul Sărat, Neptun, Olănești, Pucioasa, Sovata, Sărata Monteoru, Slănic Prahova.

Au rămas nealocate 65 bilete de tratament: 34 bilete pentru stațiunea Amara, două bilete pentru stațiunea Bala, un bilet pentru stațiunea Căciulata, două bilete pentru stațiunea Călimănești, nouă bilete pentru stațiunea Covasna, un bilet pentru stațiunea Felix, două bilete pentru stațiunea Govora, două bilete pentru stațiunea Lacul Sărat, două bilete pentru stațiunea Olănești, două bilete pentru stațiunea Pucioasa, două bilete pentru stațiunea Sovata, trei bilete pentru stațiunea Sărata Monteoru și două bilete pentru stațiunea Slănic Prahova.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii urmând a fi înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament.

Lista cererilor aprobate poate fi verificată atât la sediul Casei Județene de Pensii Călărași, cât și pe pagina de internet a instituției https://cjpcalarasi.ro/index.php/bilete-tratament.

Persoanele interesate, care și-au depus cerere pentru acordarea unui bilete de tratament și care fac dovada îndeplinirii condițiilor prevăzute de lege, se pot adresa Casei Județene de Pensii Călărași în vederea eliberării unui bilet dintre cele disponibile la momentul solicitării.     

Pentru mai multe detalii, puteți suna la numărul de telefon 0242/315.235, interior 114 – Compartiment Bilete de Tratament.

Sursa foto: ziarulunirea.ro

Continue Reading
La Top