URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PESTE 50 DE ELEVI CĂLĂRĂȘENI PARTICIPĂ LA TABĂRA INTERNAȚIONALĂ “ENGLISH IS FUN-TASTIC”

În această săptămână, are loc Tabara Internațională “English is FUN- tastic”. În tabără sunt prezenți 53 de elevi ai Școlii Gimnaziale Carol I și ai Smart Language Academy.

Activitățile taberei de limba engleză vor debuta mâine, 22 iunie 2022.

“Iată-ne la începutul unei noi tabere de limba engleză, la începutul unei noi aventuri pentru elevii Smart Language Academy. Se spune că cine se trezește de dimineață departe ajunge! La propriu, de data aceasta. Am călătorit destul de bine, ne-am amuzat, am spus glume, întrebări de cultură generală și timpul a trecut. Am ajuns în tabără nu obosiți, ci mai degrabă entuziasmați sau ușor emoționați. Sigur, există și un dram de oboseală fiindcă probabil așteptările legate de această zi nu ne-au dat voie să dormim foarte bine azi – noapte, dar per total eram în formă și pregătiți. După cină ne-am cunoscut profesorii care provin din diferite colțuri ale lumii. Am participat la festivitatea de deschidere care a fost emoționantă si grandioasă. După festivitatea de deschidere ne-am familiarizat cu profesorii internaționali dar și cu spațiile din tabără”, se arată pe pagina de Facebook a Smart Language Academy.

Tabăra de vară în limba engleză va dura 5 zile. Elevii călărășeni sunt însoțiți de prof. Mihaela Radu și învățătoarea Petronela Adam.

Continue Reading
La Top