URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

PESTE 1.500 DE ARME DESCOPERITE ÎNTR-UN CAMION LA PUNCTUL DE TRECERE A FRONTIEREI ISACCEA

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au făcut o descoperire semnificativă la Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea. În data de 30 septembrie 2023, aceștia au efectuat o inspecție detaliată asupra unui camion încărcat cu diverse bunuri, care era condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani și care transporta diverse mărfuri.

În timpul procesului de verificare a documentelor de însoțire a mărfii, polițiștii de frontieră, în colaborare cu inspectori vamali de la Biroul Vamal de Frontieră Isaccea, au procedat la desigilarea compartimentului de marfă și la examinarea conținutului acestuia. Cu surprindere au descoperit nu doar mărfurile declarate, ci și un impresionant stoc de 1.520 de arme neletale, pentru care era necesară autorizare. Aceste arme prezentau diferite modele și calibre, fiind însoțite de 120 de încărcătoare cu o capacitate de 18 cartușe.

În urma acestei descoperiri, polițiștii de frontieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin, au demarat imediat cercetări pentru a investiga posibila comitere a infracțiunii de contrabandă calificată. Cele 1.520 de arme și cele 120 de încărcătoare au fost ridicate în scopul continuării cercetărilor.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top