URMĂREȘTE-NE
Perișoru

ACTUALITATE

PERIȘORU: UN BĂRBAT BEAT, FĂRĂ PERMIS ȘI CU TRACTORUL NEÎNMATRICULAT A LOVIT O MAȘINĂ

Incidentul a avut loc în urmă cu două zile, pe data de 14 octombrie, în jurul orei 12.30. Atunci, un bărbat de 45 de ani care conducea un utilaj agricol cu remorcă pe o stradă din comuna Perișoru a virat la dreapta, moment în care a acroșat o mașină condusă de un bărbat de 67 de ani care se angajase în depășirea utilajului, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest. În cazul șoferului de pe utilajul agricol, valoarea a fost de 0,55 mg/l. Ulterior, acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice. În ceea ce îl privește pe șoferul autoturismului, rezultatul a fost negativ.

De asemenea, în urma verificării în bazele de date, oamenii legii au descoperit că șoferul utilajului agricol nu are permis pentru nicio categorie de vehicule, iar utilajul nu este înmatriculat.

Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Continue Reading
La Top